12 dec. 2011

Måndag

Idag har vi spenderat större delen av dagen hos mormorn och morfarn. Vildingen har krypit omkring som en galning och försökt få tag på allt hon kommer åt. Fullt ös medvetslös med andra ord!

Var och handlade barnmat av alla möjliga olika märken förut. Har bara kört på Nestle för att hon inte godkände Sempers mat när vi började med maten. Men i helgen köpte farmorn mat från Semper och hon åt det med glädje så nu har vi mycket mer att välja på när det gäller hennes mat. Riktigt skönt måste jag säga! Slipper hon äta Spaghetti med köttfärssås, kalops och potatis med nötkött om varandra. Kan bli lite uttjatat i längden.

Pappan kom hem med ett bioljud förut, så nu kan man snart kolla på film med bra ljud. Bara det att det blir desto mer för Vilda att riva. Så imorgon får nog vi hålla oss i köket om inte hon ska riva allting tills pappan har fått fast alla sladdar osv. Kan ju bli ganska spännande!

Imorgon blir det mammagruppen i vanlig ordning. Terminsavslut också, hur ska Vilda och jag klara oss enda till 10 januari innan det startar igen? Det ska väl gå med tanke på att det är jul och nyår och allt. Lucia imorgon också, hade ju varit roligt att lussa lite med Vilda, men hon är väl kanske lite liten för det än. Roligare sen när hon också kan sjunga med lite i sångerna. Kanske blir lite luciasånger imorgon på mammagruppen istället för de vanliga sångerna. Vem vet?
Lilla skruttan, har hon varit så där liten? Där är vi fortfarande kvar på BB och på onsdag blir hon hela 6 månader <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar